For at understøtte de mange aktiviteter på Hindsgavl-halvøen har Middelfart Kommune opført centeret, der er tænkt som det naturlige omdrejningspunkt for aktiviteter og oplevelser i området.

Centeret ligger ved porten til Dyrehaven og er en del af det samlede aktivitetsområde, hvor der er etableret mange tilbud om leg og læring udendørs.

Den grundlæggende ide er, at skabe rammer og udgangspunkt for aktiviteter eller ophold i naturen, hvad enten det er kondiløberen, cykelklubben, skoleklassen, borgerforeningen eller familien på udflugt.

Centeret er indrettet fleksibelt og målet er, at mange brugergrupper kan benytte centeret og faciliteterne på samme tid. Det består af et undervisningslokale, et udstillingsrum, et mødelokale, toiletter og overdækkede udearealer.

Udstyret i de udendørs depotrum er tilgængelige for alle til brug for leg i og med naturen. Du kan tage et fangstnet med til et af Dyrehavens vandhuller eller tage et lupglas med i skoven.

Efter et besøg i centeret er du måske blevet inspireret til at søge ud i området? Måske vil du blot indtage de medbragte forfriskninger i det overdækkede madpakkerum eller benytte bålpladserne.

Vi kan anbefale en tur på centerets tag. Herfra er en storslået udsigt ud over Dyrehaven, til Hindsgavl Slot og Lillebæltsbroen.